Publicație britanică: Dacă de la Paris la Viena nu este suficientă o aventură, ați putea continua până la Cluj-Napoca, în Transilvania

Uitați de avioane, aceste rute de trenuri sunt cea mai bună modalitate de a călători prin Europa în 2022” este titlul unui articol de promovare a călătoriilor cu trenul în UE, publicat de metro.co.uk.

Dacă de la Paris la Viena nu este suficientă aventură, ați putea continua până la Cluj-Napoca în Transilvania, acea zonă frumoasă și accidentată a României, cunoscută pentru urșii bruni și Dracula”, titrează autorul articolului, Richard Mellor, un capitol dedicat unei excursii Paris-Cluj-Napoca.

Durează aproximativ 12 ore (în funcție de oprirea în Budapesta) și, de obicei, se pleacă imediat după ora 7 dimineața; noaptea la OBB costă doar 29 de lire sterline, pentru un singur sens.

Pentru un confort considerabil mai mare, 49 GBP (lire sterline -n.r.) vă puteți cumpăra un pat într-o cabină comună sau 170 GBP, propriul compartiment, mai precizează publicația amintită.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here