Rareș Bogdan anunță curățarea diplomației de „neobrăzați, curve, nesimțiți”

Rareș Bogdan a anunțat că viitoarea guvernare PNL va începe curățarea diplomației românești, pe care ultimii șapte ani de guvernări PSD a umplut-o de PCR (pile, cunoștințe, relații). Toți cei care nu își fac cum trebuie munca, să înceapă să-și facă bagajele, a transmis prim-vicepreședintele PNL.

„Este anormal ca toate aceste instituții să fie înțesate de clientelă, de amantlâcuri, de secretare, de șoferi, toți trimiși în ultimii șapte ani de către guvernările socialiste. Este inadmisibil. Nimeni nu spune că trebuie să plece toți acasă. Cei buni, cei care își fac treaba, trebuie să rămână. Dar ceilalți să se pregătească, vor ajunge direct acasă.

Nimeni nu o să mai țină toți neobrăzații, toate curvele, toți nesimțitii în funcții în consulatele, în ambasadele și în centrele culturale ale României. Acestea sunt avanposturi ale unei țări care trebuie să-și reclădească imaginea.” a spus Rareș Bogdan în timpul unei întâlniri cu românii din diaspora, în Barcelona.

Europarlamentarul liberal a amintit că, în trecut, în reprezentanțele diplomatice românești erau intelectuali și oameni de cultură. Rareș Bogdan a propus ca posturile vacantate de concedierea pilelor pesediste din diplomație să fie umplute cu români din Diaspora, care au deja legături cu autoritățile din țara în care locuiesc și care cunosc situația locală, nu cu oameni trimiși de la București.

Prim-vicepreședintele PNL le-a transmis românilor din Diaspora că România are nevoie de 10 ani de guvernare de dreapta, cu PNL în centru, ca să se redreseze. Rareș Bogdan nu vrea ca liberalii să guverneze singuri, ci împreună cu alte formațiuni mai mici, care să țină partidul pe drumul cel bun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here