Rareş Bogdan, despre cazul Ditrău: Ura, promovată de un partid care nu e în România. Este FIDESZ-ul lui Viktor Orban

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Europarlamentarul Rareş Bogdan critică dur implicarea unor partide „din afara României” în cazul Ditrău, acolo unde comunitatea a respins prezenţa a doi muncitori din Sri Lanka angajaţi la o brutărie.„Retorica urii promovată de un partid care nu e în România dar care are tentacule în România, se numeşte FIDESZ-ulu lui Viktor Orban a creat o monstruozitate care ne va crea o problemă uriaşă pe plan internaţional” spus Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan acuză partidul condus de Viktor Orban în Ungaria de implicare în cazul de la Ditrău, el susţinând că şi doreşte ca ceea se s-a întâmplat în comuna din România unde comunitatea s-a coalizat împotriva a doi muncitori străini să fie „un caz izolat”

„E un caz care să ştiţi că e mult mai periculos decât pare şi pentru care noi, europarlamentarii va trebi să dăm  explicaţii şi să o facem începând de mâine şi în curând  va da şi Guvernul explicaţii pentru că situaţia e mult mai gravă decât vă puteţi închipui. E un caz care părea nevinovat, care  a trecu cumva sub situaţia Brexitului dar care deja ne-a plasat  pe prima pagină a ziarelor iar încă televiziunile mari nu  ne-au luat cu coronavirusul şi cu Brexitul au fost uşor ocupate, dacă priviţi cazul Ditrău veţi vedea cum informarea de la televiziuni care nu au nicio legătură nu Bucureştiul în acea zonă cele mai puternice televiziuni se numesc HIR TV şi Duna TV. Retorica urii promovată de un partid care nu e în România dar care are tentacule în România, se numeşte FIDESZ-ulu lui Viktor Orban a creat o monstruozitate care ne va crea o problemă uriaşă pe plan internaţional . Cazul Ditrău e un caz care din păcate ne v apune într-o  poziţie extrem de complicată la nivel european şi sper din tot sufletul ca acest caz să fie unul completamente izolat pe teritoriul României”, a afirmat Rareş Bogdan, duminică, la Consiliul Naţional al PNL.

2 COMENTARII

  1. uite asa se spala Creierul …!!!!…cu televizorul s-a mintit populimea si ’89!!!…daca secuii din ditrau erau pacaliti de televiziunile din ungaria !!…la noi e mai grav…populimea din judetele rosii si nu numai ,e prostita cu antena 3 si onania tv!!!…au si ungurii prostii lor ,avem si noi rumanii prostii nostrii!!!…ce credeti ca la videle ,tg.magurele,slatina ….nu gandesc exact la fel ca aia din ditrau ???>..pai nu spunea curva craiovei ca n-are nevoie de muncitorii din ardeal la constructia stadionului ???>…si asta acum cativa ani in urma…asa ca voi cei din masa media ati distrus mintile oamenilor cu fake-news-uri de cacat…acum culegeti roadele…

  2. Ore are PNL curajul sa scoată acest ziz partid numit UDMR din parlament care este ilegal și nu ajuta nici tara și nici minoritatea maghiara. Ei instiga doar la ura și asculta doar indicațiile ce vin din Ungaria. Aici toți care trăim în aceasta tara trebuie sa învețe limba Romana începând din grădinițe, sa dea examene în scoli în limba tari din care fac parte. Acasă pot vb ce vor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here