Rareș Bogdan îl pune la punct pe Năstase, care s-a comparat cu Iuliu Maniu: Maniu avea decență, domnule!!

sursa: Parlamentul European

Rareș Bogdan s-a înfuriat după ce Adrian Năstase s-a comparat cu Iuliu Maniu, într-o postare pe blogul propriu. Europarlamentarul liberal, într-un mesaj pus pe Facebook, i-a amintit lui Năstase că liderul țărănist nu a vrut niciodată să fie bogat, nu a avut obiecte de lux și că a fost persecutat de comuniștii din care se trage PSD.

Rareș Bogdan se declară uluit că un om atât de citit precum fostul premier social-democrat poate face o comparație atât de deplasată.

„Pur și simplu nu pricep cum un om cu sute de cărți citite este în stare să se facă de râs cu atâta grație!
Domnule, Maniu nu a fost condamnat de două ori pentru corupție!! „Sfinxul de la Bădăcin” a fost deținut politic, a fost persecutat de comuniști, care reprezintă izvorul de înțelepciune al PSD, deoarece s-a opus instalării în România a regimului totalitar bolșevic!!! A fost artizanul Marii Uniri de la Alba Iulia, nu arhitectul unui sistem menit să-i protejeze pe corupții care jefuiau România! Maniu nu a dorit niciodată să fie bogat, nu l-a interesat asta! I s-au oferit consilii de administrație (cum s-or fi numit atunci) și alte demnități, dar le-a refuzat! A refuzat să fie guvernatorul Transilvaniei, căci visa țara întreagă! A refuzat un post de ministru după ce a eliberat Viena cu 5000 de soldați români (l-au pupat și l-au ovaționat vienezii, i-au aruncat flori!!). Nu avea, la Bădăcin, nici covoare persane, nici sculpturi din bronz, nici colectii de portelan rar. Trăia într-o odaie mică de hotel la București, cea mai modestă din Athene Palace, mânca seara un colț de pâine neagră și un măr adus de la Bădăcin. Era un răzvrătit fără să facă paradă de asta, avea decență, domnule!!” a scris prim-vicepreședintele PNL pe Facebook.

„Singurul lucru comun cu Maniu este condamnarea. Dacă s-ar aplica logica dvs, ar însemna că dacă ați avea mocasini roșii ați fi Papa de la Roma.” a concluzionat Rareș Bogdan.

Într-o postare pe blog în care se lamenta că i-a fost retras Ordinul Steaua României, Adrian Năstase s-a întrebat „dacă comuniștii i-au retras decorațiile lui Maniu” după ce l-au condamnat.

3 COMENTARII

  1. Mare neruşinare la puşcăriaşul Năstase Adrian condamnat pentru corupţie! Domnule Rareş Bogdan, afirmi că „ilustrul” condamnat penal pentru corupţie Năstase Adrian a citit multe cărţi. Se prea poate dar un lucru este cert, nu a reţinut nimica din ce a citit dând dovadă că este un oligofren după declaraţiile stupide pe care le-a făcut cu emfaza ticălosului de duzină. Ruşine să-i fie puşcăriaşului Năstase Adrian condamnat pentru corupţie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here