Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat la Digi24 că dezbaterea lui Klaus Iohannis cu politologii şi formatorii de opinie a fost o discuţie liberă, care a arătat încă o dată diferenţele dintre cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale, o discuţie la care actualul preşedinte a dat „răspunsuri clare şi vizionare”.

Rareş Bogdan a spus că preşedintele a fost informat, a dat răspunsuri clare, vizionare, a dovedit că ştie prerogativele pe care le are preşedintele, că ştie perfect dosarele internaţionale, dosarele de intelligence, chestiunile legate de statul de drept.

A fost foarte corect chiar dacă unii au considerat că e mult prea personalizat”, a spus Rareş Bogdan.

Europarlamentarul PNL a comentat că că dacă nu ar fi fost Klaus Iohannis, azi, „statul român ar fi fost acaparat”.

Am auzit comentariul lui Dăncilă la o întrebare de ce fiul ei a fost angajat la stat. Nu vi se pare ciudat că toţi copiii sau o bună parte a acestor potenţaţi lucrează la stat? Fiica lui Bădălău, fiul lui Buzatu, fiul lui Dăncilă, fiii si fiicele lucrează sau în companii de stat sau în instituţii de stat sau la ministere. De ce nu pot lucra la orice companie privată?

De ce la stat pe nişte salarii uriaşe, ce îi recomandă pe aceşti copii?

Eu, ca părinte, mi-ar fi ruşine ca copiii mei să ajungă la vârsta maturităţii şi să nu fie în stare să se angajeze la o companie privată”, a comentat Rareş Bogdan.

Viorica Dăncilă este departe de profilul pe care ar trebui să îl aibă viitorul preşedinte, este rezultatul a 30 de ani în care meritocraţia a fost anulată de pile, clientelism„, a conchis europarlamentarul PNL.

Viorica Dăncilă, a declarat, la conferința de presă organizată marți, că nu ea și-a angajat fiul la Curtea de Conturi, precizând că acest lucru s-a întâmplat înainte ca ea să ajungă la Palatul Victoria.

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat înainte să fiu eu premier. În același timp, vreau să vă spun un lucru. Haideți să nu mai legăm în permanență activitatea copiilor neapărat de părinți. Nu în toate cazurile este valabil. Fiul meu a fost foarte, foarte atacat în ultima perioadă. A avut o vină și pentru faptul că a fost adoptat. A fost tot vina lui. Probabil dacă-l lăsam într-un orfelinat nu avea toate aceste atacuri împotriva lui”, a declarat Viorica Dăncilă.

Foto: Rares Bogdan la summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European(PPE) in Bucuresti, sambata, 16 martie 2019. Inquam Photos / Octav Ganea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here