Reacția clinicii în care a murit copilul de patru ani. Acuzații de dezinformare și goană după senzațional

Sursa: Facebook

Reprezentanții clinicii stomatologice, Teddy Care, din Piteși, unde un copil de patru ani a decedat în urma unei intervenții, transmit că sunt alături de familia victimei și susțin că vor face cunoscute detaliile anchetei, odată ce ele vor fi disponibile.

Într-o postare pe Facebook, aceștia critică însă modul în care a fost prezentat cazul în spațiul public, invocând existența unor dezinformări și speculații.

Postarea integrală a clinicii stomatologice din Pitești:

  • Știm că toată lumea așteaptă o reacție de la noi și, mai mult decât orice, ne dorim să înțelegeți că ne este la fel de greu că fiecăruia dintre dvs. să înțelegem și să acceptăm ceea ce s-a întâmplat în clinică noastră. O clinică în care sunt tratați și copiii noștri, ai colegilor, prietenilor și cunoștințelor noastre.
    Înainte de toate, suntem oameni și părinți – de aceea ceea ce s-a întâmplat în casă noastră este atât de dureros, de greu de acceptat, atât de greu de trăit și de înțeles. În aceste momente, gândurile și inimile noastre sunt însă alături de părinți, nu facem decât să ne rugăm să aibă putere și liniște.
    Ne dorim mai mult decât oricine să înțelegem ce s-a întâmplat, așteptăm rezultatul investigațiilor și anchetelor în curs, sperăm din tot sufletul că vor aduce răspunsurile pe care toată lumea le așteaptă și că nu vor lasă loc de alte interpretări. Căci, din păcate, până în acest moment, dezinformarea, speculațiile și goana după senzațional s-au dovedit o dată în plus mai importante decât căutarea adevărului.
    Încă o dată va rugăm să aveți toată încrederea că, în momentul în care vom avea toate datele, vom fi primii care vom dori să le facem publice. Până atunci, ne dorim să respectăm durerea părinților, alături de care suntem cu tot sufletul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here