Sursa: Facebook

Robert Turcescu a „dezgropat” și postat, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj din 2015, de-al lui Moise Guran, în care cel din urmă scria că detestă jurnaliștii care „își abandonează meseria pentru a intra în politică”. Replica lui Moise Guran nu a întârziat: ”Nu e nevoie să citezi din ce spuneam acum cinci ani. O spun și acum la fel”, a scris fostul jurnalist pe Facebook.

Moise Guran a anunțat, miercuri seara, că părăsește presa pentru a intra în politică, alături de Alianța USR-PLUS.

Însă, în urmă cu cinci ani, fostul jurnalist susținea că „detestă” jurnaliștii care „își abandonează meseria pentru a intra în politică”.

Iată ce spunea Moise Guran în 2015: ‘Înainte sa apara orice fel de sondaje secrete, facute de nu stiu cine, va spun doar atat: nu detest nimic mai mult decat detest un jurnalist care isi abandoneaza meseria pentru a intra in politica.

După ce Robert Turcescu a reamintit părerile lui Guran de acum cinci ani, cel din urmă a replicat:

Nu e nevoie să citezi din ce spuneam acum cinci ani. O spun și acum la fel Am spus-o încă din prima declarație în care mi-am anunțat plecarea. Atâta doar că s-au întâmplat prea multe în acești cinci ani”, a scris Moise Guran pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here