Iohannis, despre mafia lemnului și uciderea pădurarilor: „Voi avea grijă să se miște lucrurile”

Sursa foto: Facebook

Printre subiectele abordate în dezbaterea cu președintele Klaus Iohannis din Aula Bibliotecii Centrale Universitare a fost și cel al mafiei lemnului, precum și uciderea pădurarilor.

„Am făcut tot ce putea să facă președintele. Am discutat în CSAT. Mai este foarte mult de lucru. S-au făcut pași, există controale, există norme, însă lucrurile trebuie duse mult, mult mai departe”, a explicat Iohannis.

Președintele a menționat că va „accelera” prezența sa în spațiul public pe această problemă.

„Vom face în continuare nu doar presiuni, ci și politic care să ducă la o mai bună gestionare a fenomenului. Președintele nu are atribuții executive în anumite sectoare. O să accelerez prezența mea în spațiul public pentru a găsi soluții în această zonă. Voi avea grijă să se miște lucrurile”, a declarat Klaus Iohannis.

Evenimentul electoral a fost găzduit a inițiativa SNSPA și, potrivit PNL, „reprezintă o premieră pentru România, în contextul alegerilor prezidenţiale, participanţii care vor lua parte la dialog având posibilitatea să abordeze orice teme şi orice subiecte pe care le consideră de interes pentru opinia publică”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here