Revista Time l-a desemnat pe Elon Musk drept „Personalitatea Anului 2021”

Elon Musk

Directorul general al companiei Tesla, Elon Musk, a fost desemnat luni de revista americană Time drept „Personalitatea Anului 2021” , anul în care compania sa de mașini electrice a devenit cel mai valoros producător de autoturisme din lume, iar compania sa de rachete a urcat la marginea spațiului cu un echipaj integral civil, relatează Reuters.


Elon Musk este şi fondatorul şi directorul general al companiei de explorare spaţială SpaceX, precum şi al startup-ului Neuralink și al firmei de infrastructură The Boring Company.
Potrivit revistei Time, „Personalitatea Anului” reprezintă persoana sau grupul de persoane „care au influențat știrile sau viața noastră – în bine sau în rău – cel mai mult în decursul ultimului an”.
Cel mai bogat om al planetei, cu o avere estimată de revista Forbes la 265,4 miliarde de dolari, Elon Musk (50 de ani) a primit această distincție pentru 2021, un an în care compania sa de mașini electrice Tesla a devenit cel mai valoros producator de mașini din lume, iar compania sa de rachete SpaceX a trimis în spaţiu primul echipaj exclusiv civil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here