Rezultate alegeri prezidențiale 2019. Dan Barna îl felicită pe Klaus Iohannis pe Facebook: „Este victoria românilor”

dan barna
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Dan Barna a anunțat după turul 1 al alegerilor prezidențiale din 2019 că va vota cu candidatul PNL, Klaus Iohannis. Barna este marele perdant al acestor alegeri, având în vedere că USR-PLUS ținta intrarea în turul 2 și o victorie în fața Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD.

„Îl felicit pe Klaus Iohannis, îi felicit pe românii de acasă și din Diaspora pentru mobilizarea extraordinară. Este victoria românilor care-și doresc o țară modernă și democratică. Este rezultatul luptei începute în ianuarie 2017, în stradă, care a continuat în 10 august, împotriva regimului penalilor.

Aștept de la președintele Klaus Iohannis să fie mai implicat decât a fost în primul mandat și să înceapă imediat discuțiile cu partidele politice pentru declanșarea alegerilor anticipate. Este momentul să trimitem PSD în istorie.

Este o datorie și o urgență să asigurăm corecta reprezentare a românilor din Diaspora în Parlamentul României și o putem face chiar săptămâna aceasta printr-un vot dat legii depusă în urmă cu un an în Parlament. Președintele României trebuie să dea un semnal și pentru susținerea alegerilor locale în două tururi pentru a îndepărta baronii PSD, sursa puterii acestui partid retrograd și clientelar.

Victoria de astăzi este sfârșitul regimului Dragnea și un început pentru schimbarea profundă a României în țara la care visăm. Alianța USR PLUS continuă lupta!”, a scris Dan Barna pe Facebook.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here