Deputatul Ringo Dămureanu, vicepreședinte al AUR, susține că vaccinarea populației împotriva coronavirusului urmărește „conformarea populației la noua ordine mondială”, susținând că „încep Zilele Apocalipsei”.

Personal, nu am nici cea mai mică încredere în aceste vaccinuri apărute peste noapte, în eficiența și eficacitatea lor, suspectez mai degrabă un interes economic și unul de conformare a populației la ‘noua ordine’, iar modul în care sunt duse campaniile media pentru vaccinare îmi alimentează îndoiala”, a spus Dămureanu duminică, în ziua în care a început oficial vaccinarea în România.

Ziua Sf. Ștefan – Ziua V a Vaccinării. Coincidență sau nu? Încep astfel Zilele Apocalipsei? Creștinii serbează azi, în a treia zi de Crăciun, Ziua Sf. Arhidiacon Ștefan, primul martir creștin care a plătit cu viața sa credința în Hristos. Așadar, jertfa deplină este legată de Naștere. O mare jertfă pentru o nouă Naștere. Celor care poartă acest nume de martir le spun La mulți ani.

Ni se cere și nouă în aceste zile o nouă jertfă pentru o noua Naștere? Un sacrificiu pentru a se crea o lume nouă, fară suferință, dar și fară Dumnezeu ?! De ce începe Marea Vaccinare chiar azi, într-o zi simbolică? Este sau nu o coincidență?

Campania de vaccinare nu îmi inspiră personal nici cea mai mică încredere. Sunt prea mulți bani investiți în campanii media care nu tratează în mod echilibrat problema vaccinării, din contra, sensul acestor mesaje este unidirecțional, strict în sensul vaccinării.

Cei care ați urmărit urgența cu care actuala Putere a reușit să impună în doar două zile o nouă conducere a Parlamentului și un nou Guvern marionetă, pricepeți de ce atâta grabă. Trebuia începută Vaccinarea populației. Am știut de atunci că acesta este motivul, acesta este primul obiectiv al noului Guvern. Nu îmi amintesc să fi existat o dezbatere publică pe o temă atât de importantă, așa cum ar fi fost normal. Și, din nou, nu înțeleg și nu accept motivul. Sunt multe întrebări, îngrijorări mari din partea populației, la care cei care guvernează nici nu au răspunsuri, dar nici nu-și pun măcar problema să le pună în discuție. Pentru toți romanii îngrijorați de soarta lor, guvernanții actuali au un singur răspuns:

‘Vaccinarea nu este obligatorie’. O lozincă, nimic altceva. Așa cum este organizată, vaccinarea va fi, în fapt, obligatorie. Dacă oamenii vor fi condiționați în orice privință de acest vaccin, de exemplu: pentru a-și putea continua raportul de muncă, pentru a călători etc., aceasta condiționare nu va însemna altceva decât obligare.

Las în seama celor care se pricep să facă alte considerații religioase pe aceasta temă. Personal, nu am nici cea mai mica încredere în aceste vaccinuri apărute peste noapte, în eficiența și eficacitatea lor, suspectez mai degrabă un interes economic și unul de conformare a populației la ‘noua ordine’, iar modul în care sunt duse campaniile media pentru vaccinare îmi alimentează îndoiala.

Ca ales al Neamului, mă voi poziționa public de partea românilor care au aceleași îndoieli ca și mine și voi lupta ca aceasta vaccinare să nu fie nici obligatorie, nici CONDIȚIONATĂ. Nu vreau să devenim o Nație de Cobai. Este destul că avem un Guvern iresponsabil”, a scris Dămureanu pe Facebook.

Dămureanu, membru de frunte al AUR, a făcut parte și din delegația care a participat la consultările cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Dămureanu s-a remarcat printr-un comportament scandalos și în ziua în care și-a primit certificatul de parlamentar. El a ținut să își arunce masca de pe față în prezența oficialităților locale.

El a tinut sa isi arunce masca de pe fata in prezenta oficialitatilor locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here