Foto: INQUAM/Octav Ganea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a explicat, joi seara, la B1 TV, de ce a ales să nu mai candideze din partea PSD la alegerile locale.

Eu sunt consecvent, știu că nu e bine. N-ar trebui să mă supere faptul că cei care au făcut nenorociri nu plătesc. Pentru sănătatea acestei socități, faptele rele trebuie plătite.

Acum câteva luni de zile, s-a pus problema dacă mă reîntorc în partid. Și am trimis o scrisoare deschisă în 7 puncte, care conținea ruperea de Dragnea, de tot ce e rău. Din evaluarea mea nu s-a respectat nici un punct

Acum o săptămână a fost semnalul cu susținerea lui Bădălău la Curtea de Conturi. Asta înseamnă reformare?

S-o propui pe Viorica Dăncilă premier? Să propui la prezidențiale un om ca Viorica Dăncilă? Sunt atât de multe exemple de ticăloșenie…

Cel mai important este să nu trădez pe cei care au avut încredere în mine ca să ajung în această poziție.

Am văzut că totul s-a transpormat într-o telenovelă, cu prieteni, cu înșelat…

Acum este un moment de bilanț și acest moment de telenovizare este dăcă nu ticălos, foarte periculos.

Orice despărțire nu este ceva ușor. Am analizat cu foarte multă atenție dacă este sau nu în regulă să fac această mișcare. Nu are legătură cu vreo persoană sau alta, ci cun set de valori sau principii în care cred. Și nu sunt dispus să renunț la ele.

Noi ne naștem și murim individual. Între cele două puncte este ceva conjunctural. Familia este importantă, dar nu este definitorie.

Eu mi-aș dori să fiu exclus. Dacă îmi dau demisia, pierd mandatul. Am să lucrez până în ultima zi”, a spus Robert Negoiță.

Mi se pare doar nedreaptă afirmația doamnei Firea că am trădat”, a mai precizat primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here