Un scandal izbucneşte între femeile din PSD chiar în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. Preşedintele PSD Sector 2, Rodica Nassar, o atacă pe Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii. Nassar este chiar subalterna lui Pintea pe Ministerul Sănătăţii, unde ocupă funcţia de secretar de stat.

Într-un admirabil gest de curtoazie, reprezentanții “Asociației Inima copiilor”,ai IRCCS Policlinico San Donato și ai Asociației Bambini Cardiopatici Nel Mondo din Italia au ținut sa-mi facă o vizita și sa avem o discuție legată de semnarea actului adițional la acordul de cooperare încheiat cu Ministerul Sănătății.Ei mi-au mulțumit pentru colaborare, pentru deschidere, pentru faptul ca m-am numărat uneori printre puținii care înțelegeau importanta derulării și continuării acestui proiect, iar eu i-am asigurat de tot respectul meu pentru efortul de salvare a vieții a sute de copii din România care au avut nevoie de intervenții cardiovasculare! Vizita lor s-a ridicat cu mult deasupra micimii unor oameni pe care nici hainele Valentino nu ii pot ajuta sa-și depășească condiția!Ba, dimpotrivă!”, a scris Rodica Nassar pe Facebook.

Rodica Nassar face referire la un gest făcut de Sorina Pintea la sfârşitul lunii august. Ministrul Sănătăţii a îmbrăcat în vizita la Spitalul Judeţean Baia Mare o rochie roșie din mătase, cu imprimeuri florale și dantelă, creată de Casa Valentino, din colecția RED Valentino. Potrivit site-urilor de specialitate rochia ar costa 2.210 dolari.

content-image

Foto: Rodica Nassar la Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat (PSD), in Bucuresti, 22 ianuarie 2017. Inquam Photos / Octav Ganea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here