Un cetățean român în vârstă de 30 de ani a condus de peste 80 de ori în Germania, fără permis. Pentru aceste fapte a fost amendat cu peste 6.000 de euro. Deoarece nu a putut plăti, va trebui să execute o pedeapsă de închisoare de 180 de zile, informează presseportal.de.

Duminică seară (13.09.2020), un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost supus unui control la Weil am Rhein – Autobahn de către ofițerii de poliție federali. 

La verificarea tânărului de 30 de ani, oficialii au constatat că trebuie să fie executat un mandat de arestare împotriva bărbatului din Germania. Pentru conducerea fără permis, o instanță locală a aplicat o amendă de 6.300 de euro. Deși nu avea permis de conducere valid, șoferul – care făcea curierat – a parcurs peste 40.000 de kilometri în Germania, în doar câteva luni.

Întrucât amenda nu a fost plătită niciodată, instanța competentă a emis un mandat de arestare executorie. Întrucât tânărul de 30 de ani nu a putut plăti amenda necesară la fața locului, a fost arestat de poliția federală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here