Ronnen Herscovici, tânărul care a târât un polițist cu mașina, a fost condamnat definitiv

Foto: Ronnen Herscovici/ Facebook

Ronnen Herscovici, tânărul care în 2017 a trecut pe roșu, apoi a agățat un agent de poliție cu mașina și a fost reținut cu greu de oamenii legii, a fost condamnat definitiv joi.

Ronnen Herscovici a fost judecat după ce, în martie 2017 a trecut cu maşina pe roşu, și fiind apoi tras  pe dreapta de poliţişti, a refuzat să le prezinte documentele. După care, tânărul a încercat să fugă, agăţând un poliţist cu oglinda maşinii şi târându-l douăzeci de metri.

În încercarea de a scăpa, Herscovici a lovit două maşini de poliţie. Oamenii legii au reuşit să îl oprească după ce au tras mai multe focuri de avertisment.

Poliţistul târât cu maşina de tânăr ar fi suferit fracturi la mai multe degete, a scris presa la vremea respectivă.

În decembrie 2018, tânărul a fost condamnat în primă instanță la 8 ani și 4 luni de închisoare, iar joi, 24 octombrie, Curtea de Apel București l-a condamnat la Ronnen Herscovici la 4 ani si 2 luni de închisoare, decizia fiind definitivă.

Ronnen Herscovici este fiul lui Carol Herscovici, un traficant de droguri prins în 2001 de poliţişti, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, cu peste 1.000 de tablete de Ecstasy asupra sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here