Se întâmplă la câțiva kilometri de Capitală: Hoții de lemne care l-au bătut pe pădurarul din Cojasca l-au atacat și pe primarul din Butimanu

Cei trei bărbați din comuna Cojasca, județul Dâmbovița, care l-au bătut joi, 26 august, pe pădurarul din comuna Bilciurești care îi prinsese în mod repetat la furat de lemne, nu sunt la prima faptă de acest fel, relatează ziariștii.com.

În 2018, agresorii i-au atacat cu topoarele pe doi paznici și pe primarul comunei Butimanu, Cezar-Gabriel Dragnea, care-i prinseseră la furat de porumb.

Cei trei agresori, cu vârste de 37, 28 și 16 ani, sunt din comuna Cojascavecină cu Bilciurești și Butimanu, localități aflate de câteva zeci de kilometri de București.

După ce l-au bătut joi pe pădurarul din Bilciurești, chiar în curtea acestuia, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Agresorii au fost reținuți inițial pentru 24 de ore, iar ulterior magistrații au dispus arestarea pentru 30 de zile. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii a 5 infracțiuni: lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu, distrugere și ultraj.
Potrivit anchetatorilor, indivizii au pătruns, joi, în curtea pădurarului din Bilciurești și l-au snopit în bătaie. Aceștia au agresat-o și pe soția pădurarului, care a încercat să-i oprească. Nici vecinii, alarmați de țipetele femeii, nu au putut interveni.
Agresorii au avut doi complici, care au stat de pază la poarta pădurarului, pentru a descuraja orice intervenție a sătenilor în apărarea acestuia.
După ce l-au bătut pe pădurar, cei 5 indivizi au fugit cu mașina, însă au fost identificați la scurt timp.

Soția pădurarului a spus că agresorii s-au răzbunat pentru că soțul său i-a prins la furat de lemne.

Atac cu topoare asupra a doi paznici și a primarului din Butimanu

Surse judiciare au declarat pentru „Libertatea” că agresorii nu sunt la prima faptă de acest fel.

În 2018, ei au atacat cu topoarele doi paznici și pe primarul din Butimanu, Cezar-Gabriel Dragnea, care i-au prins la furat de porumb. Ca să se apere, edilul a tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

Atunci, agresorii nu au fost cercetați penal pentru că nu a fost depusă nicio plângere la Poliție.

Sursa foto: Ziaristii.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here