Sebastian Lăzăroiu, fost consilier al lui Traian Băsescu, a dezvăluit un moment mai puțin cunoscut de către public despre întâlnirea lui Mircea Geoană cu Sorin Ovidiu Vîntu din 2009. Mircea Geoană a fost urmărit la vremea respectivă de fotografi.

Numai că pozele realizate nu arătau foarte bine, iar Mircea Geoană era greu de recunoscut. Dacă fostul candidat al PSD l-ar fi întrebat pe Traian Băsescu ce probe are despre vizita sa la Sorin Ovidiu Vîntu soarta alegerilor prezidențiale din 2009 probabil era alta. Mircea Geoană era cotat pe prima poziție la vremea respectivă.

Sebastian Lăzăroiu a explicat la postul Digi24 toată situația: „Pozele arătau foarte rău, nu se vedea Geoană în poze. Nu puteai să spui sigur că e Geoană. Și era un paparazzo celebru! Erau multe cadre și căutam unul în care să se vadă Geoană. Și nu era niciunul, putea să fie oricine acolo”, a spus fostul consilier prezidențial.

Și atunci am zis: Geoană poate să spună oricând că nu e el. O să creadă lumea, că nu se vede Geoană! Era făcut numai dintr-o parte, așa, era numai urechea, n-aveai cum să identifici un personaj ca Geoană din pozele alea. Era și întuneric, era lumina proastă la ușă, acolo. Și-am zis: singura posibilitate e să răspândim că e și un film, că atunci el nu va mai putea să nege, dacă știe că există un film. N-a existat niciun film!”, a spus Sebastian Lăzăroiu, confirmând că ceea ce dorea stafful lui Băsescu era ca la urechile staffului lui Geoană să ajungă acestă informație, pentru ca Geoană să nu mai poată nega că a fost la Vîntu. „Geoană a recunoscut atunci. Dar putea să nege!”, a arătat Lăzăroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here