Secretarul general al Guvernului, despre slujbele de Crăciun: „Cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară, se pot desfăşura atât în interiorul, cât şi în afara bisericilor”

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a afirmat, vineri, că, dacă se respectă măsurile de protecţie sanitară, slujbele de Crăciun se vor putea desfăşura atât în interiorul, cât şi în afara bisericilor.

„Am vorbit săptămâna aceasta cu reprezentanţii Secretariatului de Stat pentru Culte şi cu cei ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Identificăm împreună soluţii prin care Crăciunul să poată fi sărbătorit creştineşte la biserică”, a scris, vineri, pe Facebook, Antonel Tănase.

Acesta a precizat că şi reprezentanţii cultelor religioase susţin că trebuie să se respecte toate măsurile de combatere a pandemiei.

„Astfel, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară, slujbele de Crăciun se pot desfăşura atât în interiorul, cât şi în afara bisericilor. Doamne ajută”, a mai scris secretarul general al Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here