Secretarul general al PNL, indignat de comportamentul lui Ludovic Orban: „E prea mult! Ajunge!”

Inquam Photos / Octav Ganea

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, se declară revoltat de declarațiile făcute de Ludovic Orban în plină criză politică și îi solicită să înceteze atacurile la adresa liderilor partidului. „Nu este zi în care Partidul Național Liberal să nu fie îngenuncheat în urma acestor atacuri directe la premier, la președintele țării și la majoritatea care susține proiectul de înnoire al partidului”, spune Sighiartău, care îi atrage atenția lui Orban că „este prea mult”. „Noi nu suntem anexa USR-PLUS, iar Partidul Național Liberal nu este anexa dumneavoastră”, subliniază secretarul general al PNL.

„Domnule Ludovic Orban, de partea cui sunteți?

Zilele acestea am avut din nou același sentiment de amărăciune, dar totodată și de revoltă în urma declarațiilor făcute de președintele PNL, Ludovic Orban. Nu este zi în care Partidul Național Liberal să nu fie îngenuncheat în urma acestor atacuri directe la premier, la președintele țării și la majoritatea care susține proiectul de înnoire al partidului.
E regretabil că suntem sub un tir infernal de atacuri care aduc destabilizare și ramifică un conflict pe care tot cei conflictuali îl generează. Autorii acestor atacuri sunt, de altfel, la vedere. Suntem loviți direct și indirect.
PNL are nevoie de unitate în aceste momente și de mesaje care să coaguleze, nu să dizolve.
Îi cer lui Ludovic Orban să înceteze să atace liderii partidului! Nu eu am cedat ministerul Dezvoltării, nu eu am cedat USR-ului ministerele Economiei, Fondurilor europene și Transporturilor. Nu eu am numit 80 de secretari de stat fără să consult pe nimeni din PNL.
E prea mult, domnule Orban! Ajunge! Noi nu suntem anexa USR-PLUS, iar Partidul Național Liberal nu este anexa dumneavoastră!
Sper ca în aceste săptămâni să fiți mai înțelept și să veniți alături de cei care reprezintă acest partid atât la nivel local, cât și la guvernare.
În aceste zile, PNL are nevoie de minți luminate, nu întunecate și de lideri care pun mai presus de orice binele țării, binele partidului și pe urmă se pot gândi și la viitorul lor politic”, scrie Sighiartău pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here