Șeful CJ Caraș-Severin, despre Direcția de drumuri: O structură mafiotă

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca (PNL), a scris pe Facebook că va “decima“ direcția de drumuri, din subordinea acestui consiliu pe care a numit-o “structură mafiotă“.

Dunca a prezentat și un raport de control la această direcție, precum și rezultatele unor verificări a calității lucrărilor la drumurile din județ, verificări din care reieșea că stratul de asfalt era de doar 3 centimetri, în loc de 6, potrivit Newsweek.ro

“În cazul de față, prezentat prin foto, concluzionez asemeni celor din corpul de audit că toată structura de control de la DDJ e compromisă. Am trimis cu carota prima dată pe cei din Direcție, care au aranjat lucrurile luând probe de unde le-a convenit lor, după care am cerut ajutorul unui constructor scos din lupta competițională, care mi-a prezentat o altă situație. De data asta, însoțit de persoane oneste, cu expertiză. Diferența se poate vedea în imagini, este evidentă (…) Dacă in proiect e stipulat si la plată se deconteaza 6 cm ,cum rămâne cu calitatea si trainicia lucrarii, daca in opera sunt regasiti doar 3 centimetri de asfalt????“, a scris Dunca pe Facebook. 

El a arătat că banii cheltuiți de direcția de drumuri ajungeau la “barosanii partidului, PSD“ și apoi mergeau către cumpărarea de voturi. 

“De aici, au ajuns sub bagheta părtinitoare a directorului Știka. Ele s-au dus în parte, mai apoi, în locuri de unde parandărătul a ajuns la barosanii partidului (PSD) și de acolo, mai departe, sub formă de sume pentru cumpărare de voturi. Restul a alimentat rezerva bănească a celor care au adus România noastră în starea de azi.Corpurile de audit au fost golite de conținut prin ținerea lor în frâu, asemeni dulăului legat lângă claia de fân, timp în care hoții furau slănina celor ce muncesc. Mai departe, lucrările ajunse pe mâinile celor preferați erau transformate în vaci de muls prin diminuarea rețetelor și furtul de materiale“, a explicat președintele Consiliului Județean.  “Nevoia decimării Direcției de Drumuri – nu vorbim aici de eliminarea fizică – e singura soluție pentru a putea avea un început nou și curat, în slujba cetățeanului păcălit pe față de cei aleși prin vot în mandatul trecut“, a mai arătat Dunca. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here