Selecţionerul Edi Iordănescu a postat un mesaj primit de la un prieten: Nu ne mai ascundem că suntem români, nu punem privirea în pământ când suntem întrebaţi de unde suntem

Sursa: Inquam Photos / Stefan Constantin

Selecţionerul Edward Iordănescu a postat un mesaj pe Facebook, despre care afirmă că este primit de la un prieten, care spune că naţionala i-a făcut mândri de faptul că sunt români, relatează News.ro.

“Azi am primit un mesaj de la un prieten, un român adevărat. Un naţionalist convins!! Mesaj pe care îl împart cu voi: “Stau in hotel şi încep să fie din ce în ce mai mulţi români. O să îi simţiţi dacă staţi aici. Partea interesantă că sunt foarte diverşi, e o Românie în miniatură. Poate ne despart multe, dar ne apropie o idee de a fi demni, mândri de ceea ce suntem. Nu ne mai ascundem că suntem Români, nu punem privirea în pământ când suntem întrebaţi de unde suntem. Ne uităm în ochii lor şi spunem din România. Suntem demni. În teren aşa am văzut, oameni demni, curajoşi , mândrii de cine sunt, de unde vin, de ce vor, de unde or să ajungă. Mândrii că suntem în galben. Mândrii să ne cântăm imnul şi să fluturăm steagul. Voi acolo în teren, sunteţi NOI, acei NOI care nu suntem mai prejos ca nimeni, care călcăm apăsat şi luăm ceea ce este al nostru, fără ezitare, fără ruşine şi fără milă. E dreptul nostru, unul câştigat. Aţi reuşit să faceţi asta, acolo pe scena asta să fiţi ceea ce merităm să fim, o naţie de oameni demni, talentaţi şi consţienţi de valoarea lor. Mulţumim pentru asta! Păşim mai departe! Hai România““, se arată în mesajul postat de selecţionerul Iordănescu.

Naţionala României joacă, miercuri, cu Slovacia, în ultima etapă a grupei E de la Euro-2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here