Selly, înfuriat după amenzile de 15.000 încasate de invitații de la paranghelia organizată în Ilfov. „În România ipocrizia e la nivel maxim”

Vlogger-ul Selly (Andrei Șelaru) și-a serbat ziua de naștere, sâmbătă seara, într-un local din județul Ilfov, alături de câțiva zeci de prieteni. Imaginile postate chiar de către acesta pe rețelele de socializare au determinat Poliția Ilfov să se sesizeze din oficiu și să dea amenzi de 15.000 de lei, „pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală”. La petrecerea lui Selly a participat și manelistul Țancă Uraganul care a cântat și s-a fotografiat cu vlogger-ul.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”.

Luni dimineață, Selly a postat pe contul său de Instagram că va veni cu un răspuns după scandalul iscat.

„Că e prea de tot ce se întâmplă. În România ipocrizia e la nivel maxim”, a scris Selly.

4 COMENTARII

  1. Ia mai du-te dracului starpitură de om???…si dacă tot te duci i-ati și țiganii cu tine…să-ți cânte până te va lua dracul nenorocitule….încă n-ai luat-o în gură??…

  2. S a dat de gol cine e cu adevarat acest cretinoid…. E un cocalar manelist, care spala pe creier imbecili adolescenti cu parinti dobitoci si bunici securisti.

  3. Bine ca ești tu Dănuț mare ușă de biserică,el este singurul om care a avut curajul să-i pună la punct pe cei de la ministrul educației,pe tine normal că nu te interesează că nu ai tu ani de școală cât are el.

  4. a dat petrecere de ziua lui. toata lumea face la fel. barurile si cluburile sunt pline… cu ce a fost el mai diferit? nu parea ca e casa plina de oameni sa fi exagerat cu ceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here