Shakira, atacată de mistreţi într-un parc din Barcelona: M-au atacat în parc şi mi-au luat poşeta în care se afla telefonul meu

Cântăreaţa pop Shakira a dezvăluit în secţiunea Stories a contului ei de pe reţeaua de socializare Instagram că a fost atacată de o turmă de mistreţi în timp ce se plimba alături de unul dintre cei doi fii ai ei într-un parc din Barcelona, informează DPA.

M-au atacat în parc şi mi-au luat poşeta în care se afla telefonul meu„, a declarat cântăreaţa columbiană cu origini libaneze, prezentând o poşetă neagră, ruptă şi murdară în acea înregistrare video, notează Agerpres.

În cele din urmă, au abandonat poşeta”, a adăugat cântăreaţa.

Milan, spune adevărul despre cum mama ta s-a luptat cu mistreţii”, a continuat Shakira, adresându-i-se fiului ei cel mare, în vârstă de opt ani.

Cântăreaţa şi fiul ei cel mare nu au fost răniţi în urma acestui atac. Artista pop şi partenerul ei de viaţă, fotbalistul Gerard Pique, mai au un fiu, Sasha, în vârstă de şase ani.

Mistreţii au devenit o prezenţă tot mai obişnuită în Barcelona, precum şi în alte oraşe din Europa. În Barcelona, mai multe persoane au fost văzute în timp ce ofereau hrană mistreţilor, deşi astfel de activităţi sunt interzise prin lege.

Animalele sunt foarte inteligente şi dacă văd pe cineva cu o poşetă, cred că în ea există ceva de mâncare„, a declarat paznicul-pădurar Toni Galiano, recent, pentru o revistă vânătorească, după un incident similar produs recent la Barcelona, când un bărbat a fost atacat şi muşcat de un mistreţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here