Sharon Stone, celebra actriţă americană, a acuzat o platformă online dedicată întâlnirilor că i-a blocat contul, mulţi utilizatori estimând că profilul ei nu putea fi real, scrie news.ro.

Am intrat pe site-ul de întâlniri Bumble şi mi-au închis contul. Unii dintre utilizatori au semnalat faptul că nu pot fi cu adevărat eu”, a scris pe Twitter actriţa în noaptea de duminică spre luni. „Hei, Bumble, sunt exclusă pentru faptul că sunt eu? Nu mă scoateţi din stup”, a adăugat ea cu umor. 

Actriţa în vârstă de 61 de ani, care a jucat în „Total Recall” alături de Arnold Schwarzenegger şi care a devenit celebră la nivel internaţional cu rolul din „Basic instinct” (1992), a publicat o captură de ecran cu această aplicaţie pe care femeile sunt cele care iniţiază conversaţiile.  

„Contul dumneavoastră a fost blocat pentru că am primit numeroase semnale care spun că profilul dumneavoastră este fals”, se poate citi în imagine. 

Mesajele de pe Twitter ale actriţei au fost distribuite de mai multe mii de ori, unii dintre internauţi oferindu-se să se întâlnească cu vedeta hollywoodiană. 

În final, aplicaţia a anunţat că actriţa îşi poate relua căutările. „Am găsit contul dumneavoastră, l-am deblocat şi suntem siguri că acest lucru nu se va repeta”, a scris un responsabil al Bumble pe Twitter. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here