Silvio Berlusconi, diagnosticat cu o leucemie

Sursa: Twitter

Silvio Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, spitalizat la terapie intensivă de miercuri, la Milano, a fost diagnosticat cu o leucemie, dezvăluie cotidianul italian Corriere della Sera, relatează Reuters, citată de News.ro.

Fostul premier italian a fost spitalizat într-o unitate de chirurgie cardiacă la Spitalul San Raffaele, în urma unor probleme respiratorii, a declarat AFP o sursă din anturajul său.

Spitalul San Raffaele, situat la periferia capitalei lombarde, este unul dintre cele mai prestigioase din Italia.

”Am discutat în această (joi) dimineaţa cu (medicul personal al lui Berlusiconi) profesorul Zangrillo şi mi-a spus că Berlusconi a petrecut o noapte calmă, este în stare stabilă”, a anunţat vicepremierul şi totodată ministrul italian de Externe Antonio Tajani, foarte apropiat de Silvio Berlusconi, joi, într-un interviu acordat Rai Uno, însă fără să evoce diagnosticul de leucemie.

Premierul italian Giorgia Meloni i-a transmis miercuri urări de însănătoşire grabnică lui Silvio Berlusconi, liderul Partidului Forza Italia (FI, dreapta), care face parte din coaliţia de extrema dreapta aflată la conducerea Italiei.

Miliardarul şi magnatul media, care a făcut avere în domeniul televiziunii comerciale, a avut numeroase probleme de sănătate în ultimii ani şi a fost externat de la San Raffaele săptămâna trecută.

”Este o stâncă şi va scăpa şi de data asta”, a declarat miercuri seara, la plecarea de la spital, fratele mai mic al celui care a fost premier în patru rânduri, Paolo Berlusconi.

Holdingul familial Fininvest controlează activitatea difuzorului MediaForEurope (MFEB.MI).

Fostul premier italian Silvio Berlusconi este la terapie intensivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here