Simona Halep va face din nou echipă cu Darren Cahill. Prima reacție a australianului

Simona Halep a anunțat pe conturile său de Instagram, Twitter și Facebook că va relua colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill începând cu sezonul viitor.

„Am vești interesante pe care vreau să le împărtășesc cu voi. După un an fără el în echipa mea, sunt bucuroasă să anunț că Darren va fi din nou lângă mine sezonul următor. D, ultima oară te-am omorât. Și plănuiesc să te omor din nou. Bun venit înapoi. Abia aștept să terminăm ce am început. Ne vedem în curând” a spus românca într-un videoclip.

Even though you've been away this year, you've been with us every step of the way. Can't wait to welcome you back officially next season D 💪😜

Publicată de Simona Halep pe Joi, 12 septembrie 2019

Antrenorul australian a reacționat și el, chiar un pic răutăcios:

Abia aștept sezonul 2020, Simona. Asta înseamnă că anul viitor renunți la desert, nu?” a fost primul comentariu al lui Darren Cahill, potrivit DigiSport.

Simona Halep și Darren Cahill au renunțat la colaborare la finalul sezonului 2018. Australianul a spus că ia o pauză de la antrenorat din cauza unor probleme de familie.

Cu Cahill pe bancă, românca a câștigat primul său turneu de Mare Șlem, Roland Garros în 2018. De asemenea, fostul numărul 1 WTA s-a mai impus în turneele de la Shenzen, Montreal (de două ori), Madrid (de două ori), București și Indian Wells.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here