Șoferul care a împușcat un vatman cu un pistol cu bile a fost identificat

Inquam Photos / Octav Ganea

Un șofer care a împușcat un vatman al STB cu un pistol cu bile, joi dimineață, și a fugit de la locul incidentului, a fost identificat de Poliție și dus la sediul Secției 16.

Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că în sectorul 4 a fost rănit un vatman de către un bărbat, după ce acesta din urmă a folosit un pistol cu bile, spun polițiștii bucureșteni într-un comunicat de presă.

Șoferul se afla într-o mașină de lux și l-a împușcat pe vatman cu un pistol cu bile, după ce acesta i-ar fi închis uşile în faţă unui călător care se grăbea să urce în tramvai.

Șoferul l-ar fi criticat pe vatman, spunându-i acestuia că ar fi trebuit să aştepte, astfel încât să poată urca toți călătorii.

Vatmanul a replicat. Apoi, între cei doi ar fi izbucnit o ceartă, moment în care șoferul a scos un pistol cu bile și a tras în direcția vatmanului.

Cel din urmă a sunat la numărul de urgență 112. Tot el a reținut și numărul de înmatriculare al mașinii celui care l-a împușcat.

Șoferul a fugit de la faţa locului, dar a fost identificat ulterior și adus la sediul Secţiei 16 Poliţie.

În urma incidentului, au intervenit la fața locului polițiștii și un echipaj medical. Vatmanul și-a continuat traseul, după ce a fost consultat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here