Barna: Paleologu o împinge pe Dăncilă în turul II. Toți candidații sunt împotriva mea | Răspunsul candidatului PMP

dan barna
Inquam Photos/George Călin

Dan Barna continuă lupta pentru locul 3 cu Theodor Paleologu. Liderul de la USR l-a acuzat pe contracandidatul de la PMP că o ajută pe Viorica Dăncilă să intre turul II prin faptul că îl atacă mereu. 


”Mi-e foarte greu să-l înțeleg pe Theodor Paleologu. Pe 18 iulie avea o postare în care  spunea ce dramă ar fi ca PSD să intre în turul II. Acum pare a fi candidatul care nu-și mai aparține pentru că toate eforturile sale par să o împingă pe Viorica Dăncilă în turul II. Este o situație foarte nasoală”, a declarat Dan Barna la Realitatea TV, citat de G4Media.  

În postarea respectivă, Theodor Paleologu vorbea de nevoia ridicării unui cordon sanitar în jurul Vioricăi Dăncilă, ca PSD să nu prindă turul II. 

Mai mult decât atât, prezidențiabilul USR a mai spus că toți candidații s-au coalizat împotriva lui, deoarece reprezintă schimbarea.

 ”Nu fac decât să constat o aliniere de mesaje în această perioadă”, a mai spus liderul USR.

Replica lui Theodor Paleologu nu a întârziat să apară. Întâi a spus că nu se dezice de postarea invocată de Barna… 

„Își închipuie cohortele barniste dirijate de Caramitru că mă dau gata cu postarea pe care am făcut-o pe 18 iulie. Nu reneg nici un cuvînt din ce am scris atunci. La acea dată eram încredințat că domnul Barna nu e potrivit pentru funcția de președinte, dar credeam că e fair play și onest. Nu-mi imaginam că se va comporta exact precum președintele Iohannis și premierul Dăncilă.
Cititorul atent și neobnubilat de patimă partizană poate observa că vorbeam de altcineva care ar putea intra în turul doi, salvînd astfel onoarea acestei țări.”

… apoi a răspuns acuzelor că o ajută pe Dăncilă.

 „Dan Barna aruncă pisica incapacității sale de a convinge în curtea mea. Nu am nici o vină că el e la jumate din scorul USR-PLUS de la europarlamentare, adică într-o situație personală „foarte nasoală” ” a scris Theodor Paleologu pe Facebook. 

Dan Barna și Theodor Paleologu, pe locul 3, respectiv 4 în ultimele sondaje, au propriul conflict, similar cu cel al celor doi fruntași în cursa prezidențială, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Prezidențiabilul PMP și-a provocat în repetate rânduri adversarul de la USR la o dezbatere publică, dar a fost confruntat mereu cu refuz. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here