Șoșoacă, „persona non grata” și la România TV. Ciutacu: „Între noi e un Everest”

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a reușit să intre în conflict și cu România TV, post pe care l-a acuzat că dezinformează.

Diana Șoșoacă s-a certat la cuțite cu realizatorul Victor Ciutacu, care i-a pus la îndoială capacitatea intelectuală. „Între noi e un Everest”, a spus Ciutacu.

Conflictul a pornit după ce Victor Ciutacu i-a spus senatoarei că nu avea ce să caute, duminică seară, la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, unde s-a certat cu doctorii și cu oamenii de pază.

Șoșoacă a cerut să intervină în direct, s-a certat cu Ciutacu, iar acesta a scos-o apoi rapid din emisie.

Ciutacu: „Dumneavoastră faceți-vă mandatul pe care ați fost aleasă în Parlament. Constituția nu va permite să dați buzna în instituții publice pe bază de legitimație de senator. Dumneavoastră depășiți limitele legii. Păstrați-va în limitele legalității.”

Șoșoacă: „Eu îmi fac treaba foarte bine, nu am dat buzna în niciun spital, va rog să nu mai dezinformați și să vă faceți meseria dumneavoastră. Dacă m-ați invitat la un drept la replică, lăsați-mă vă rog să vorbesc. Totul a pornit de la burtiera România TV că există flăcări la Spitalul Pantelimon. Am fost sunată de rude, m-am deplasat la spital, iar acolo era multă lume. Am solicitat să vorbesc. Am aflat ce s-a întâmplat și le-am sus oamenilor că nu e nimic grav și să meargă acasă. Dumneavoastră ar trebui să plătiți în fața legii. Trebuie să verificați din trei surse.”

Ciutacu: „Între noi e un Everest.”

Șoșoacă: „Nu e Everest, e Vârful Omu, că suntem în România. Eu am făcut ce-mi permite Constituția. Dumneavoastră aveți o atitudine…”

Ciutacu: „Nu v-am invitat eu în emisiune, ați cerut dreptul la replică. Vi l-am oferit din bunăvoința.”

Șoșoacă: „Aveați obligația legală să îmi oferiți un drept la replică, nu v-am solicitat.”

Ciutacu: „Mulțumesc, doamnă senator, o seară bună.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here