Șoșoacă susține că scandalul din AUR s-a declanșat pentru că ea a vrut să-l viziteze pe Dragnea la Rahova. „Da, domnule Dragnea, nu sunt lăsată să vin la dumneavoastră”

Senatoarea Diana Șoșoacă, încă președinte al Comisiei de abuzuri a Senatului, a susținut duminică noapte ca scandalul din AUR a fost declanșat pentru ca ea și-a propus sa meargă la Penitenciarul Rahova pentru a vedea „abuzurile” la care este supus „domnul Dragnea”. Șoșoacă urmează să fie schimbata de AUR din fruntea comisiei după ce a fost exclusă din partid.

„Cu doua săptămâni înainte de scandal, am primit un telefon, de la cineva din partea domnului Dragnea. Mi s-a comunicat ca împotriva lui se petrec abuzuri la penitenciar și am acceptat. Săptămâna aceasta trebuia să mă duc la penitenciar să văd cum nu se respectă legea. De aceea, stimați oameni, să știe si PSD-ul, și PNL-ul! Reziștilor, unde sunteți, că erați 300.000? Eram acasă, călcam, mă uitam la televizor și mă întrebam de unde au știut toți ăia sa pună luminițele pe cer, era telepatie? Da, domnule Dragnea, nu sunt lăsată să vin la dumneavoastră să văd cum își bat joc de dumneavoastră și de ceilalți deținuți. Să-ți bați joc de un om, sa îl pui să spele WC-uri, asta este România? Cumva tot ajung la domnul Dragnea”, a spus Diana Șoșoacă într-un live pe Facebook, duminică noapte.

Tot duminica, și Codrin Ștefănescu a acuzat conducerea PSD de lașitate pentru că nu face nimic împotriva „abuzurilor” la care ar fi supus Dragnea.

„PSD parca s-a prăpădit! Nu țipă, nu ia poziție, nu există! Adevăratul PSD e deținut politic la Rahova. Unde i se încalcă toate drepturile conferite unui roman aflat într-o astfel de situație! Toate! Astăzi am fost sa-l văd pe Liviu Dragnea! Și am aflat că i se refuză în continuare dreptul la muncă, cu toate deciziile judecătorești cu tot. Pentru că fiecare zi de muncă înseamnă un plus pentru eliberarea sa. Iar Sistemul nu dorește asta! Vor să-l țină acolo, să-l umilească, să-l extermine! Și indiferent de lașitatea colegilor mei, eu voi continua să-l vizitez și să-i transmit gândurile voastre!”, a scris Ștefanescu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here