Soțul Serenei Williams îl ia peste picior pe Țiriac, după înfrângerea suferită de Simona Halep: „Bine că nu ascultă nimeni de acel rasist sexist”

După victoria de marți, scor 6-3, 6-3, în fața Simonei Halep, soțul Serenei Williams l-a atacat din nou pe Ion Țiriac.

La începutul acestui an, Ion Țiriac a spus public despre Serena Williams că „ar trebui să se retragă”.

„La vârsta pe care o are și la kilogramele pe care le are, e clar că nu mai poate să se miște ca acum 15 ani. Dacă ar avea puțină decență, Serena Williams ar trebui să se retragă”, a spus Țiriac.

Acest lucru nu a trecut neobservat de soțul acesteia, Alexis Ohanian care l-a numit „clovn” pe miliardarul român.

„Nu interesează pe nimeni ce zice Ion Țiriac”, a fost mesajul scurt postat pe Twitter. „E un comentariu ignorant, sexist, din partea unui om ignorant”, a spus și Serena.

Ulterior, Alexis Ohanian a mai adus completări acestui atac.

„A trebuit să caut pe Google… se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. – clovn ilustrat prin emoticon)” și „2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea”, au fost ultimele postări ale lui Ohanian.

După victoria de azi scor 6-3, 6-3 în fața Simonei Halep, soțul Serenei Williams l-a atacat din nou pe Ion Țiriac, tot pe Twitter.

Acesta a scris: „Bine că nu îl ascultă nimeni pe acel rasist sexist Ion Țiriac”. Mesajul este însoțit emoji cu un clovn.

Ion Țiriac nu a răspuns încă acestui atac.

1 COMENTARIU

  1. Gata nene,ajunge,acum cine te-a provocat,Simona Halep? E ceva frustrare in mintea acestui „sot”.L-a bagat cineva in seama?Nevasta nu stie sa vorbeasca pentru ea?Devine periculoasa obsesia astuia sa-i tot raspunda batranului narcisist tiriac,poate rabufni odata daca l-ar intalni si cine stie ce se poate intampla…😮😦😲

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here