Soțul unei vedete de muzică populară, în stare gravă cu COVID, după ce și nepoatele au avut virusul

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Momente dramatice pentru cunoscuta interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani. Soțul ei, Viorel Croitoru, în vârstă de 74 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus și a fost internat în stare gravă la Spitalul Victor Babeș, în urmă cu șapte zile, scrie Newsweek.ro.

Bărbatul a crezut inițial că a răcit, însă după cinci zile de stat acasă, starea lui de sănătate s-a agravat și nu a mai putut să respire. Elena Merișoreanu nu a contractat virusul, cântăreța locuind în ultima perioadă acasă la fiica ei, la Snagov. Solista a fost nevoită să sune la Salvare și apoi să apeleze la medici cunoscuți de ea pentru a putea să-i găsească un loc la spital soțului ei.

„Eu am fost plecată la Snagov, la casa fiicei mele. El a rămas la noi acasă, avem trei case în aceeași curte. A zis prima dată că e racit, dar după cinci zile n-a mai putut să respire. A sunat-o pe fiică-mea disperat și i-a zis: <Vino, că nu mai pot, mor!> A sunat fata la Salvare și i-au zis să aștepte două ore că nu au salvări, după aceea i-au închis telefonul în nas. A trebuit să sun eu la Salvare, să spun cine sunt și în 7 minute era salvarea la noi acasă. Adevărul e că te mănâncă viermii dacă nu ai pile în țara asta. Nu găsești nici un loc la spital.

La Victor Babeș nu erau locuri, am apelat la doctorița Monica Pop și apoi l-am sunat pe domnul Ceaușu, ca să găsim un loc. Dacă nu ai cunoștințe și nu te știe lumea mori”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Click!

Elena Merișoreanu a mai avut și alte cazuri de Covid în familie. Nepoata ei, Beatrice, a avut o formă ușoară de Covid, dar și nepoatele cele mici, Alessia și Rebeca, au luat virusul chiar în prima zi de școală

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here