Spătaru: Am încredere că pot face echipă cu ministrul Daea

Ministrul Economiei Florin Spătaru a anunţat că a discutat cu ministrul Agriculturii Petre Daea, în contextul în care „agricultura este unul dintre cele mai afectate sectoare economice de crizele suprapuse din ultimii doi ani”. El a precizat că are încrederea că împreună cu Petre Daea vor găsi soluţii de sprijin pentru sectoarele industriale esenţiale pentru producţia agricolă, implicit cea alimentară, transmite News.ro.

„Agricultura este unul dintre cele mai afectate sectoare economice de crizele suprapuse din ultimii doi ani. Lipsa contractelor cu furnizorii de gaz este o problemă acută pentru producătorii de îngraşăminte şi fertilizatori, iar acest fenomen, care afectează toată industria românească, ameninţă producţia agricolă pentru anul viitor”, a scris Florin Spătaru, joi pe Facebook.
El a mai spus că a discutat despre această situaţie cu ministrul agriculturii Petre Daea care „m-a onorat cu o vizită în această dimineaţă la Ministerul Economiei”.

„Am încredere că pot face echipă cu ministrul Daea şi că împreună vom găsi soluţii de sprijin pentru sectoarele industriale esenţiale pentru producţia agricolă, implicit cea alimentară”, a adăugat ministrul Economiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here