„Spectaculoasa” petrecere de Halloween de la Castelul Bran: S-a simțit prezența Greenpeace, nu și a lui Elon Musk

Petrecere Halloween dat de Elon Musk la Castelul Bran: credit: John Florescu
Petrecere Halloween dat de Elon Musk la Castelul Bran: credit: John Florescu

Activiștii Greenpeace s-au folosit de o petrecere de Halloween „spectaculoasă” la un castel asociat cu fictivul conte Dracula pentru a cere încetarea tăierilor ilegale.

Proprietarul Twitter, Elon Musk, care ar fi organizat petrecerea pentru miliardari și celebrități, nu a fost văzut nicăieri, potrivit unui invitat cu care a vorbit Universul.net.

Oamenii s-au adunat duminică în fața Castelului Bran din Transilvania, după ce aflaseră că Musk, actrița Angelina Jolie și Peter Thiel, fondatorul PayPal, participau la eveniment.

În timp ce oamenii se adunau pe la porți, activiștii grupării ecologiste Greenpeace au proiectat mesaje pe castelul din secolul al XIV-lea iluminat în roșu.

„SOS Carpathian Fores, Tweet that, Elon!”, se putea citi într-un mesaj, o referire la achiziția de către acesta a grupului de social media.

Un altul s-a referit la actrița Angelina Jolie, cunoscută pentru activismul ei din trecut. „Angelina, adoptă o poziție!” deși nu a existat nicio confirmare că a participat la petrecere.

„Asta este groază, Elon”, a citit un alt mesaj într-o referire la tăierea pădurilor. „„Păduri protejate”.

Realizatorul de documentare, John Florescu, care a participat la petrecere și a vrut să-i dea lui Musk o copie a cărții tatălui său, best-sellerul istoricului Radu Florescu „Dracula: Prince of Many Faces”, a spus că nu era niciun semn de Musk, când a plecat, la ora 23:00, pe fondul afirmațiilor cum că relatările despre despre prezența sa ar fi o farsă.

Florescu a spus că le văzuse pe Elle MacPherson și pe actrița suedeză Julia Sandstrom și a numit costumele purtate de oaspeți „spectaculoase”.

România este locul de naștere al lui Vlad Țepeș, care a inspirat personajul Dracula al lui Bram Stoker. Una dintre reședințele sale a fost Castelul Bran, care a ajuns să fie asociat cu vampirul.

Anul acesta Elon Musk l-a închiriat și a invitat-o ​​pe actrița Angelina Jolie, a cărei sosire în România a fost surprinsă de paparazzii locali.

Media Flux a susținut că a aflat despre petrecerea de sâmbătă și a postat imagini cu ceea ce spusese că este un oaspete care a urcat într-un elicopter.

Oaspeții ar fi sosit cu avioane private și au fost duși de la București la Bran cu elicopterul.

Ce au ratat Elon Musk, Roger Waters și al nostru Vasile Dîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here