Stare de alertă la Timișoara. Poliția caută un deținut care a evadat de la un punct de lucru al Fan Curier

Un bărbat, deţinut la Penitenciarul Timişoara, este căutat de forţe de ordine, după ce a evadat de la punctul de lucru unde se afla. După ce va fi prins, acesta riscă închisoare de la şase luni la trei ani, pentru fapta sa.

Potrivit unui comunicat de presă al Penitenciarului Timişoara, miercuri, în jurul orei 7.30, deţinutul Kovacs Sandor Gyorgy, în vârstă de 36 de ani, condamnat definitiv la 2 ani, 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, clasificat în regim deschis, a părăsit punctul de lucru exterior Fan Curier.  

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, se arată în comunicat. 

Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani. 

Cei care îl observă sau deţin o informaţie despre acesta, pot suna la numărul unic de urgenţă 112 sau la Penitenciarul Timişoara, la numerele de telefon: 0256/200030 sau 0752.090.228.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here