Ministrul propus pentru Relaţia cu Parlamentul spunea în 2014 că PSD, care îl susține acum, este un partid de mincinoși, notează Newsweek.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că a decis nominalizarea unor reprezentanţi ai ALDE pentru portofoliile rămase vacante în urma retragerii acestei formaţiuni de la guvernare în luna august.

Pentru pentru funcţia de ministru pentru Relaţia cu Parlamentul a fost nominalizat Ştefan Băişanu.    

Băișanu a ajuns, în anul 2004, consilier local. Din 2009, a fost preşedinte al Filialei PNL Suceava.

A activat în PNL până în februarie 2016, când a optat pentru Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE).

Când era liberal, Băișanu înjura, la propriu, PSD, partid care, azi, îi oferă portofoliul de ministru. După spargerea USL și despărțirea dintre PSD și PNL, (liberalul la acea vreme) Băieșanu a declarat că PSD tinde să devină o boală, „un cancer al democraţiei care s-a întins pe orizontală, subjugând toate instituţiile statului cu o rapacitate de nedescris”.

Nu e o noutate că lideri marcanţi ai PSD ne-au minţit, dar trist este că nici noi liberalii şi nici poporul român n-o să-i mai putem crede niciodată”, a declarat Băişanu.  „Istoria de 135 de ani de liberalism nu poate gira în continuare infatuarea şi aroganţa acestei organizaţii-stat”, a spus Ștefan Băişanu citat, în anul 2014, de newsbucovina.ro.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here