Călin Popescu Tăriceanu a declarat că PNL doar mimează că vrea să depună moţiunea de cenzură, precizând că este clar că liberalii au numărul necesar trecerii moţiunii. Liderul ALDE a adăugat că lui Klaus Iohannis îi convine să o aibă adversar pe Viorica Dăncilă.

PNL mimează că vrea să depună o moţiune de cenzură. În realitate, PNL nu vrea să o depună. Lui Iohannis îi convine să existe un guvern patronat de doamna Dăncilă, e adversarul cel mai bun posibil. Dacă pică Guvernul şi dispare adversarul e o problemă”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, marţi, la Parlament, întrebat dacă ALDE va avea discuţii cu PNL şi opoziţia pentru susţinerea moţiunii de cenzură.

Preşedintele ALDE a mai spus că PNL nu are curajul şi nici interesul să depună moţiunea de cenzură.

Ei nu vor acest lucru, probabil se va întâmpla după alegerile prezidenţiale. Semnăturile nu pică pe foaie dintr-o dată, 233 de semnături şi că ele se culeg, dar nu am văzut astfel de demersuri, ci numia declaraţii. În momentul de faţă e clar că numărul s-a întrunit. Ce mai trebuie? Să aibă curajul să iniţieze moţiunea. PNL nu are interesul, din raţiuni de partid, să introducă moţiunea de cenzură”, a conchis Tăriceanu, informează Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here