Televiziunea rusă vorbește deja de ”războiul colosal”. Până unde vor să înainteze rușii

Mai avem mult de mers până la granița cu Polonia. Va dura mult timp”, a spus Andrei Guruliov la televiziunea rusă de propagandă. Invitatul lui Vladimir Soloviev a susținut că Rusia nu trebuie să ducă acest război „pe fugă”, spunând că țara sa este pregătită pentru un război mare, colosal. Solovyov însuși a susținut în viziunea sa că astăzi se creează o nouă alianță, notează onet.pl.

Fiecare săptămână următoare aduce tot mai multe teze șocante de la postul de televiziune rusesc Rossia 1. Războiul din Ucraina este prezentat în mod constant drept un succes. Vladimir Soloviev, care are propriul său program în grila de programe, alături de invitații în studio, au discutat recent despre atacarea Germaniei și provocarea unui „război colosal” .

Dispoziția actuală din Rusia: nu sunt interesați de pace sau de negocieri. Gazda programului de seară sugerează un atac asupra Germaniei.

Un jurnalist care locuiește în Germania, Aleksander Sosnowski, este de acord cu această idee. Generalul-maior Andrei Guruliov, membru al Dumei de Stat, spune că Rusia este pregătită pentru un mare și colosal război” – relatează pe Twitter Julia Davis, specialistă americană în propaganda rusă.

Solovyov s-a întrebat și în programul său de ce actualul conflict provoacă o „reacție nebună în Occident”.

*Solovyov: o nouă alianță apare astăzi

”Ce planuri le-am împiedicat?”, a întrebat propagandistul rus, admițând că actuala narațiune americană despre aducerea libertății și apărarea democrației îl face să râdă. ”Toți ne cred idioți? Că nu putem vedea adevărul?” – a spus Sołowiow, sugerând că astăzi se creează o „alianță complet nouă”, căreia urmează să-i aparțină statele baltice, Polonia și Marea Britanie .

”Nu ne vor opri. Acum încep să realizeze că mai devreme sau mai târziu vom atinge obiectivele stabilite de președintele nostru. Vom denazifica întregul teritoriu al Ucrainei. (…) Structura acestui război sau a operațiunii speciale s-a schimbat. Mai devreme, rușii au luptat împotriva [altor – n.r.] ruși, acum Rusia luptă împotriva NATO – a spus Andrei Guruliow, care a fost prezent la studio.

„Ar trebui să răspundem la fel”, a argumentat el. ”Luptăm eficient împotriva Donețkului, dar mai avem mult de mers până la granița cu Polonia. Va dura mult timp, nu se va întâmpla repede – a spus el, subliniind că acțiunile Rusiei nu trebuie să fie rapide.

În ultimele zile, mass-media rusă de propagandă a discutat despre marea putere a Rusiei. Țara a fost pusă pe picior de egalitate cu cu Coreea de Nord sau Hoarda de Aur. Toate mulțumită ultimelor cuvinte ale lui Vladimir Putin, care s-a comparat cu primul țar al Rusiei, care „nu a cucerit, ci a recâștigat” teritoriile rusești. Apropo, Rossya1 a afirmat că Polonia nu este o putere nucleară și nu s-ar putea apăra dacă atacul ar avea loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here