Teodorovici, după înfrângerea lui Dăncilă: Trebuie aflate motivele care au dus la obţinerea acestui scor de către PSD

Eugen Teodorovici Viorica Dancila

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, crede că o analiză trebuie făcută în partid pentru a se afla motivele, cauzele care au dus la obţinerea acestui scor de către social-democraţi în turul doi al alegerilor prezidenţiale, transmite News.ro.

Eugen Teodorovici a mai spus că PSD va sancţiona orice abatare făcute de preşedinte, premier sau vreun ministru.

„O analiză trebuie făcută. Pe de o parte este normal să facem acest lucru după ceea ce partidul astăzi are ca şi scor, care au motivele, acele cauze care au dus la această situaţie. De asemenea, în economie, în piaţă, practic în stradă să vedem exact ce anume mai trebuie făcut pentru ca lumea să înţeleagă exact acest că acest partid social democrat, singurul care practic este un partid românesc”, a declarat Teodorovici la Antena 3.  

El a mai afirmat că orice derapaj făcut de cei de la putere trebuie sancţionat. 

„Pe de altă parte cred că orice abatere, orice derapaj trebuie să fie sancţionat. (…) Mă refer la absolut toate aceste acţiuni. Mă refer la orice derapaj din partea oricărui om politic, fie că este preşedintele statului, prim-ministru sau ministru, este obligaţia noastră morală că dacă legea este încălcată să fie făcută o acţiune în acest sens”, a explicat preşedintele executiv al PSD. 

El a mai spus şi că PSD nu se teme de alegeri anticipate. 

„PSD nu se teme să aibă o astfel de abordare, să meargă la alegeri anticipate pentru că suntem o forţă, eu cred că suntem mai puternici decât o arată astăzi cifrele şi s-a dovedit acest lucru”, a precizat Teodorovici. 

Preşedintele executiv al social-democraţilor a remarcat şi faptul că acum la partid sunt mai mulţi oameni faţă de câţi erau la alte alegeri pierdute de către PSD. „De obicei, în anii trecuţi nu prea mai erau foarte mulţi oameni pe la partid, dar iată că suntem o echipă”, a mai spus Teodorovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here