Eugen Teodorovici
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a declarat, sâmbătă, nu înțelege de ce trebuie eliminate pensiile speciale. Declarația a fost făcută la conferință de alegeri a PSD Tulcea unde fostul ministru PSD a fost invitat de onoare.

Vis-a-vis de o sesiune extraordinară… în care să se facă ce? Să se anuleze drepturi bănești pentru anumite categorii? Pentru ce? Pentru a aduce fondurile necesare aplicării de către Guvern a unor măsuri? Ce treaba are una cu altă? Sunt chestiuni care trebuie discutate și mai ales argumentate pentru români, că într-adevăr ei să înțeleagă faptul că nu se fac jocuri politice, ci se ia o măsură politică, în interesul țării”, a declarat Teodorovici, citat de Agerpres.

Conducerea PSD susține, pe de altă parte, că ea este cea care dorește eliminarea pensiilor speciale și că liberalii ar dori să le păstreze.

PSD a transmis, vineri, că votează eliminarea pensiilor speciale și că va cere convocarea unei sesuni extraordinare în acest sens.

Cei de la PNL își demonstrează încă o dată neseriozitatea: Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când și-au angajat răspunderea”, a transmis PSD care a afirmat că, dacă PNL va ataca la Curtea Constituțională, vor trece la impozitarea pensiilor speciale.

Convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a face ceea ce este corect și, în același timp, cerut de milioane de români: eliminarea pensiilor speciale! Cei de la PNL își demonstrează încă o dată neseriozitatea: s-au lăudat că vor elimina pensiile speciale, dar nu au făcut nimic. Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când și-au angajat răspunderea. Asta arată că pur și simplu NU vor!”, a transmis, vineri, PSD.

Social-democrații afirmă că se așteaptă la orice ”din partea acestor demagogi”. ”O spunem răspicat: dacă PNL va atacă legea la Curtea Constituțională și dacă vor fi ridicate obiecții de neconstituționalitate, nu vom renunta și vom impozita pensiile speciale!”, a transmis PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here