Topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood

Sursa: Pixabay

Variety, site-ul american specializat în divertisment, a dezvăluit cele mai mari sume cu care sunt plătite în acest moment starurile de cinema, bazate pe proiectele lor recente sau viitoare. Daniel Craig este în fruntea listei, transmite News.ro.

Cu 100 de milioane de dolari (85,5 milioane de euro), Daniel Craig domină lista celor mai mari salarii ale starurilor de cinema ale momentului. Acest clasament, dezvăluit miercuri, prezintă 17 cele mai mari salarii de actori şi actriţe.

Primul loc este ocupat de Daniel Craig, plătit cu 100 de milioane de dolari de Netflix pentru două continuări ale thrillerului „Knives Out” de Rian Johnson. El este urmat de Dwayne Johnson, „The Rock”, cu salariul său de 50 de milioane pentru „Red One”, un film de Crăciun pentru Amazon. Will Smith închide podiumul cu o remuneraţie de 40 de milioane de dolari pentru „King Richard”, despre tatăl sportivelor Venus şi Serena Williams, care va fi lansat în acelaşi timp în săli şi pe HBO Max.

Aceste salarii, potrivit Variety, sunt mult mai mari decât de obicei – şi Daniel Craig, precum Dwayne Johnson, nu ar fi fost la fel de bine plătiţi dacă filmele respective aveau o lansare tradiţională, în săli. Unul dintre motivele principale pentru aceste sume astronomice este difuzarea lor în streaming: vedetele negociază în acest caz sume mai mari cu scopul de a compensa eventuale bonusuri legate de rezultatele de la box office.

Astfel, Denzel Washington se plasează al patrulea datorită „The Little Things”. Filmul, care a avut o lansare limitată în săli în paralel cu difuzarea pe HBO Max din cauza pandemiei, i-a permis să strângă 40 de milioane de dolari. Urmează Leonardo DiCaprio cu 30 de milioane de dolari pentru „Don’t Look Up” şi Mark Wahlberg – 30 de milioane pentru „Spenser Confidential”.

Actriţele cu cele mai mari salarii se află pe locurile şapte, opt şi nouă. Este vorba despre Jennifer Lawrence pentru „Don’t Look Up” (25 de milioane), Julia Roberts pentru „Leaves the World Behind” (plătită cu 25 de milioane) şi Sandra Bullock pentru „The Lost City of D” (20 de milioane).

Lista completă a celor mai mari salarii de la Hollywood în acest moment:

Daniel Craig („Knives Out”) – 100 milioane de dolari
Dwayne Johnson („Red One”) – 50 milioane de dolari
Will Smith („King Richard”) – 40 milioane de dolari
Denzel Washington („The Little Things”) – 40 milioane de dolari
Leonardo DiCaprio („Don’t Look Up”) – 30 milioane de dolari
Mark Wahlberg („Spenser Confidential”) – 30 milioane de dolari
Jennifer Lawrence („Don’t Look Up”) – 25milioane de dolari
Julia Roberts („Leaves the World Behind”) – 25 milioane de dolari
Sandra Bullock („The Lost City of D”) – 20 milioane de dolari
Ryan Gosling („The Grey Man”) – 20 milioane de dolari
Chris Hemsworth („Thor: Love & Thunder”) – 20 milioane de dolari
Brad Pitt („Bullet Train”) – 20 milioane de dolari
Michael B. Jordan („Without Remorse”) – 15 milioane de dolari
Tom Cruise („Top Gun: Maverick”) – 13 milioane de dolari
Keanu Reeves („The Matrix 4”) – 12-14 milioane de dolari
Chris Pine („Dungeons & Dragons”) – 11.5 milioane de dolari
Robert Pattinson („The Batman”) – 3 milioane de dolari

Dilema Chinei în fața versiunii Delta de coronavirus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here