Tribunalul București îl lasă pe Marian Vanghelie fără lista de candidați pentru Consiliul Local al Sectorului 5

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Marian Vanghelie a rămas fără candidații pentru Consiliul Local la Sectorului 5, după ce magistrații Tribunalului București au admis apelul făcut de Organizația Sector 5 a PSD și au respins lista cu propunerile făcute de partidul fostului edil, PSD Indepedendent.

Decizia este definitivă.

Admite apelul. Anulează sentinţa primei instanţe şi, în evocarea fondului: Admite contestaţia formulată împotriva Hotărârii nr. 29/18.08.2020 emisă de Biroul Electoral al Circumscripţiei Electorale a Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti. Anulează Hotărârea nr. 29/18.08.2020 emisă de Biroul Electoral al Circumscripţiei Electorale a Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti şi respinge candidaturile cuprinse in lista de candidaţi din partea Partidului Social Democrat Independent pentru Consiliul Local al Sectorului 5. Definitivă. Pronunţată azi, 22.08.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în minuta Tribunalului București.

După ce a fost primar în perioada 2000-2016, Marian Vanghelie și-a exprimat intenția de a candida din nou la Primăria Sectorului 5. În momentul depunerii candidaturii, fostul edil a spus că a terminat circa 600 de blocuri, a făcut 700 de străzi, a terminat reabilitarea școlilor și parcurilor din zonă în perioada când a fost primar. De asemenea, Vanghelie crede că are imaginea exactă referitor la ce trebuie făcut în Sectorul 5.

Putem să aducem sectorul 5 după ce am făcut o serie de lucruri şi am terminat aproape 600 de blocuri, am terminat 700 de străzi, am făcut tot învăţământul şi parcurile arătau într-un alt fel. După ce am făcut aceste lucruri, astăzi cu experienţa mea de peste 15 ani, vă spun am o imagine exactă vizavi de Sectorul 5, ceea ce trebuie de făcut. Putem să punem în aplicare – să terminăm blocurile, să avem grijă de copii, de educaţia lor. După cum ştiţi am fost ataşat de sistemul de învăţământ şi am o viziune privind ceea ce trebuie de făcut din prima zi în sectorul de învăţământ„, a declarat Marian Vanghelie.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here