Ucigașul din Onești amenința de trei ani că se va răzbuna „cu armă de foc”. „Nu glumesc!”

Bărbatul din Oneşti care a ucis doi muncitori găsiţi în apartamentul din care fusese evacuat ameninţa încă de acum trei ani că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului şi că va face dreptate cu armă de foc, potrivit imaginilor difuzate de Ziarul de Bacău, preluate de News.ro.

Conform sursei citate, în 2018, bărbatul, Gheorghe Moroşan, a publicat pe Facebook o înregistrare video, în care anunţă că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului, dacă nu i se satisfac câteva doleanţe.

Sexagenarul l-a acuzat pe executorul judecătoresc pentru că l-ar fi evacuat cu jandarmii fără să arate un document care să-i dea acest drept. Unul dintre jandarmi i-ar fi pus pistolul la cap fiicei lui, ca să o grăbească să iasă din casă.

În momentul evacuării, Moroşan era plecat în străinătate, iar la revenirea în ţară, nu a reuşit să recupereze nimic din apartament. A făcut o încercare oficială, dar executorul ar fi pretins că sigiliul pus pe apartament fusese distrus.

A făcut mai multe plângeri penale, dar nu ar fi fost niciodată chemat şi întrebat. A reclamat şi conducerea poliţiei din Oneşti, tot fără rezultat.

„Familia mea a fost ameninţată cu armă de foc. Dacă nu se lămureşte situaţia, cu armă de foc voi face şi eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc!”, a ameninţat Moroşan.

Bărbatul a sechestrat luni doi muncitori într-apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit.

Soţia bărbatului a fost reţinută pentru 24 de ore, find acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate.

Conducerea Poliţiei Române a dispus luni seară o anchetă la Bacău, în legătură cu modul în care s-a desfăşurat intervenţia în acest caz.

”Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment”, a transmis, luni seară, nspectoratul General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here