A sunat la 112 pentru că nu era lăsat să intre la jocuri de noroc

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din municipiul Roman a fost amendat de jandarmii nemţeni cu 6.000 de lei deoarece a sunat la 112 pentru că nu este lăsat să intre într-o sală de jocuri de noroc, neavând certificatul digital, dar şi pentru că a făcut scandal, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, un bărbat de 40 de ani a sunat miercuri seara, la 112, pentru a reclama că nu îi este permis accesul într-o sală de jocuri de noroc.

“Ajunşi la locul sesizării, jandarmii din cadrul Detaşamentului 4 Jandarmi Roman au constatat că interzicerea accesului în incintă de către personalul sălii este justificat deoarece bărbatul nu deţinea vreun document care să ateste rezultatul negativ al unui test nu mai vechi de 48/72 de ore, că este vaccinat sau că se află în perioada de şase luni ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

Sursa citată menţionează că bărbatul a fost amendat cu 4.000 de lei pentru apelarea nejustificată la 112 şi cu 2.000 de lei pentru că a făcut scandal.
În anul 2021, jandarmii nemţeni au intervenit la 926 de solicitări/sesizări ale cetăţenilor, ca urmare a apelurilor 112, pentru aplanarea unor conflicte/ agresiuni fizice/ scandaluri de mică amploare, îndepărtarea animalelor cu risc de agresiune (urşi) din apropierea gospodăriilor, căutarea persoanelor rătăcite.
Dintre acestea, 63 au fost apeluri de urgenţă nejustificate, abuzive sau neconfirmate, pentru care au fost date 44 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 21.000 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here