Un bugetar american a decis că a venit vremea să iasă la pensie. La 102 ani

captură video WTHR Indiana

Bob Vollmer lucrează în prezent la Departamentul de Resurse Naturale al statului Indiana și merge frecvent pe teren să facă măsurători topografice. Dar bărbatul a decis că 6 februarie va fi ultima sa zi de lucru și că va ieși la pensie. Bob Vollmer are 102 ani și este cel mai vârstnic salariat al statului Indiana și unul dintre cei mai vârsnici din SUA, dacă nu cel mai vârstnic.

„Corpul îți spune când vine vorba să te lași” a spus bărbatul pentru presa locală. „Doctorii mi-ai spus că am rezistat atât deoarece am plămânii buni”

Bob Vollmer, veteran al celui de-al Doilea Război Mondial, s-a angajat la Departamentul de Resurse Naturale în 1962. Ca fost marinar, el a ales topografia deoarece a realizat că nu era foarte diferită de modul în care marinarii stabileau cursul navei cu ajutorul sextantului. Când a început lucrul, folosea hârtie și creion pentru măsurători. În prezent, a trecut la dispozitive GPS portabile și lasere.

Bob Vollmer a fost și premiat de guvernatorul statului Indiana cu cea mai înaltă distincție pe care o putea oferi.

Totuși, americanul de 102 ani nu se gândește să stea degeaba acasă. El plănuiește să vizitele insulele din Pacificul de Sud pe unde a fost în timpul războiului, a scris Fox News.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here