Un controlor și iubita lui, condamnați după ce au violat și maltratat o tânără prinsă fără bilet, au evadat din arestul la domiciliu

Un controlor și iubita acestuia, care au supus-o la chinuri groaznice pe o tânără din Bacău prinsă fără bilet, au fost condamnați pentru viol și lipsire de libertate, însă au reușit să evadeze din arestul la domiciliu, iar acum sunt dați în urmărire, potrivit cancan.ro.

Emilian Șoșu, în vârstă de 59 de ani, și Codrina Munteanu, de 32 de ani, ambii din Bacău, au fost dați în urmărire generală, după ce au fost condamnaţi într-un dosar de viol, lipsire de libertate şi şantaj.

În luna mai 2018, controlorul, Emilian Șoșu – angajat al societății de transport public din Bacău, a depistat-o pe cea care avea să devină victimă că nu avea bilet. Pentru a nu o amneda, Șoșu i-a propus femeii să-i plătească amenda altfel, adică să întreţină relaţii sexuale cu el.

În locul procesului-verbal și amenzii pentru că nu avea bilet de călătorie, controlorul a obligat-o să semneze două declaraţii prin care victima recunoștea că a fost împrumutată cu suma de 2.500 lei, iar datoria urmează să o achite prin acceptul de a întreține 15 partide de sex.

Femeia a fost de acord, dar după ce ”convenția” a expirat, victima nu a mai vrut să audă de controlor. De aici, nu a mai fost decât un pas până la șantaj. Șoșu a amenințat-o că va face publice materialele video și fotografice din timpul partidelor de amor pe care le-au avut în mod repetat.

 Victima l-a reclamat la poliție pe controlor, iar procurorii care au preluat cazul, au descoperit detalii incredibile în urma perchezițiilor. Femeia apărea în imagini în timp ce era agresată sexual, precum şi în ipostaze umilitoare. Ulterior, cercetările au scos la iveală violuri repetate. S-a mai aflat că victima era vecină cu Emilian Șoșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here