Un deputat PNL cere, printr-un proiect de lege, blocarea investițiilor Chinei în domeniile strategice din România

Foto: Pavel Popescu/ Facebook

Un deputat PNL vrea blocarea investițiilor chineze în domeniile strategice din România și a pregătește un proiect de lege în acest sens.

„Vă anunț că în următoarele zile voi depune un proiect legislativ prin care cer BLOCAREA tuturor investițiilor companiilor chineze în domenii denumite strategice pentru următorii 10 ani și CONDIȚIONAREA strictă a lor în alte domenii, pe teritoriul statului român. Fie că vorbim de companii cu acționariat direct sau indirect”, a anunțat pe Facebook deputatul liberal Pavel Popescu.

CITIȚI ȘI: Ambasada Chinei în România mitraliază cu noi acuzații: „Povești ciudate” și „viruși politici”

Restul postării:

Fac apel la toți politicienii, indiferent de partidele din care fac parte, la toate instituțiile statului și conducătorii lor, la toate organizațiile non-guvernamentale, la toate firmele de public affairs, la fiecare român care înțelege crimele comunismului și la toată presa din România, să conștientizeze măcar în ceasul al doisprezecelea pericolul pe care îl reprezintă conducerea comunistă a Chinei de azi pentru economia, unitatea și sănătatea statului român, a Europei și a întregii lumi. Treziți-vă!

Respect cultura majoră, milenară a poporului chinez, dar urăsc comunismul cu toată ființa mea. Partidul Comunist Chinez nu poate cumpăra libertatea, sănătatea sau viețile românilor ba mai mult, dacă se dovedesc ca fiind adevărate tacticile mizerabile folosite în aceste zile tragice împotriva întregii economii, Partidul Comunist Chinez trebuie să plătească cu vârf și îndesat pentru tot răul făcut.

Partidul Comunist Chinez nu poate cumpăra România. Partidul Comunist Chinez nu va cumpăra România pentru că România urăște comunismul și iubește democrația.
P.S. Aviz politicienilor amatori de excursii la Zhongnanhai. Vocali sau mai puțini vocali. Vă cunoaștem pe toți. Pe absolut toți.

3 COMENTARII

  1. Trebuie sa fim hotarati ce vrem: sa continuam sa primim „turisti” chinezi trimisi cu misiune in tarile europene si SUA sa copieze tehnologii de varf pentru ale face dependente de produsele lor,sau sa facem noi lucruri ce tin de siguranta nationala:marfa de baza pentru sistemul medical ,militar,etc! Buna,f.buna initiativa,un pas curajos ,foarte necesar in situatia asta grava creata de iresponsabilii comunisti chinezi!Trebuie tratati ca si criminalii de razboi,ucigasi in masa!

  2. Ma intreb : daca virusul pleca din SUA ar fi iesit cineva cu propunerea unor reglementari similare celor propuse a fi luate impotriva Chinei ? Spionajul si furtul de tehnologie este o componenta a tuturor sistemelor sociale . Fiecare tara are astfel de structuri . Dar cind ti se impune pt. a supravietui economic sa apelezi la datorii externe pe de o parte si la renuntarea la prorpia productie pe motiv ca este depasita tehnologic si numai interventia capitalului strain o poate salva (desigur numai vorbe) , cum sa nu ajungi sa apelezi la produsele chineze la pret de dumping ? Chiar ma intreba cite tari de pe mapamond la ora actuala si-ar putea permite sa excluda colaboraraea cu China ? Dar cum s-a ajuns la asa ceva ? Pai foarte simplu . Setea de profit a globalistilor , mutarea industriilor in mîinile chinezilor pe motiv de eficienta economica in detrimentul autohtonilor si mai ales predarea tehnologiilor de tot felul Chinei .

    • Apropos : asazisa gripa spaniola din 1918 a plecat din SUA unde s-a manifestat pt. prima data in citeva unitati militare . Ce contramasuri a luat atunci Europa impotriva Americii ? A invitat-o sa participe si la al doilea razboi mondial .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here