Un funcționar din Guvern, infectat cu COVID-19

Un funcționar public al Guvernului, care își desfășoară activitatea în cadrul Direcției pentru Relația cu Publicul, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în cursul zilei de vineri, iar în acest moment este internat, transmite Executivul. Persoana în cauză nu a avut contact cu membrii Cabinetului.

A fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19 o persoană care are calitatea de funcționar public și își desfășoară activitatea într-o structură din cadrul Direcției pentru Relația cu Publicul. Persoana în cauză a fost confirmată pozitiv în cursul zilei de vineri și în acest moment este internată.

DSP București a desfășurat o anchetă epidemiologică, în cadrul căreia au fost testați colegii de birou ai persoanei, cu rezultat negativ. Toate persoanele care au avut contact direct, de lungă durată, se află în izolare la domiciliu. Spațiul în care și-a desfășurat activitatea a fost dezinfectat, conform protocoalelor sanitare.

Facem mențiunea că persoana în cauză nu a avut contact direct cu membri ai Cabinetului”, arată o informare de presă emisă de Guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here