Un membru AUR, susținător al noului partid al lui Liviu Dragnea

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a anunțat duminică lansarea unui nou partid, Alianța pentru Patrie, despre care a spus că a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu.

Un membru AUR, naistul Nicolae Voiculeț, care i-a cântat lui Dragnea la ieșirea din închisoare, a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine în care promovează noul partid, potrivit Digi24.

Nicolae Voiculeț se remarcă în spațiul online prin mesaje anti-europene, în care cere ieșirea României din UE, dar și prin mesaje în care susține că pandemia de COVID-19 este „închipuită” și vorbește despre „dictatura sanitară”. În unele mesaje de pe rețelele sociale, acesta compară autoritățile cu poliția secretă nazistă „Gestapo” și pe șeful statului cu Hitler.

Anul trecut, Nicolae Voiculeț cerea interzicerea publicațiilor care au spus despre partidul AUR că ar avea orientări pro-Kremlin.

Voiculeț a candidat în 2020 pe listele AUR pentru un post de senator, însă nu a obținut mandatul.

După eliberarea din închisoare a lui Liviu Dragnea, Voiculeț a mers la vila acestuia din București pentru a-i aduce un omagiu, relatează Digi 24. „Cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare”, a spus Voiculeț în timp ce era îmbrățișat de Dragnea.

Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, a anunţat duminică seara că va sprijini un partid nou-înfiinţat, numit Alianţa pentru Patrie. Potrivit lui Dragnea, formațiunea a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu.

„Principalul obiectiv al acestui partid îl reprezintă bunăstarea românilor şi este animat de patriotism economic. Nu este un partid naţionalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotrivă”, a spus Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here