Doi români au murit în Italia după ce mașina în care se aflau s-a prăbușit de pe un pod, accidentul petrecându-se duminică seară la Vermezzo, zona metropolitană de nord din Milano.

Potrivit Corriere della Sera, mașina, un Audi SQ3, care era condusă cu viteză, a derapat, a spulberat parapetul de protecție al podului și după ce a „zburat” circa 6 metri în aer s-a prăbușit într-un canal.

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de salvatori, inclusiv un elicopter sanitar. Din păcate, pentru cei soi pasageri nu s-a mai putut face nimic. Cel mai probabil, au decedat pe loc în urma impactului.

Carabinierii din Abbiategrasso investighează accidentul.

Cu o săptămână în urmă, un român a fost reținut pentru omor după ce a provocat un grav accident în Italia, în urma căruia și-a pierdut doi copii și părinții. El a condus continuu de 30 de ore, scria Corriere della Sera, care cita declarația acestuia.

Accidentul s-a produs pe autostrada A1 dintre Arezzo și Monte San Savino. O mașină Volkswagen Sharan în care se afla o familie din România – mamă, tată, 4 copii și bunicii paterni – s-a izbit puternic de un TIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here